Meest Recent

Nieuw van Independer Beste-in-1 pakket
www.verzekering-actueel.nl

Vandaag op de radio een commercial voor de introductie van Independer Beste-in-1 pakket. Je kunt blijkbaar op de site van Independer aangeven welke verzekeringe(…)

1
Like
Save
TVM verzekeringen zet in op veiligheid
www.verzekering-actueel.nl

TVM verzekeringen heeft bekend gemaakt dat het met haar sponsor activiteiten zal richten op het veiliger maken van het vrachttransport. Hierbij ligt de focus op(…)

0
Like
Save
  • Meer informatie

Gerust.nl een nieuwe vergelijkingssite verzekeringen
www.verzekering-actueel.nl

In Nederland hebben we voor alle risico’s wel een verzekeringen. En bij al deze verzekeringen kun je ook nog eens kiezen uit de verzekeringsproducten van versch(…)

0
Like
Save
Uniek moment NN groep is verhandelbaar op de beurs
www.verzekering-actueel.nl

De afgelopen weken was er al veel aandacht aan besteed. De ING Bank die het verzekeringsbedrijf naar de beurs brengt. In het begin veel speculatie over de openi(…)

0
Like
Save
Fraude autoschadeherstellers lijdt tot Kamervragen
www.autoverzekering-actueel.nl

Het Verbond van Verzekeraars kwam op 19 juni met een rapport over autoschade herstel. Dit rapport met de titel “Blik op blikschadeherstel” gaf inzicht in een om(…)

0
Like
Save
25 euro cadeau bij NN reisverzekering voor spaarklanten
www.reisverzekering-actueel.nl

Nationale Nederlanden heeft voor haar klanten met een spaarrekening een speciale actie bij de doorlopende reisverzekering. Klanten met een spaarrekening die een(…)

0
Like
Save
Premieverschillen autoverzekering, jongeren betalen meer!
www.autoverzekering-actueel.nl

Independer kwam vandaag met een persbericht over de premie die jongeren betalen voor de autoverzekering. Deze doelgroep betaalt namelijk vele meer voor een auto(…)

0
Like
Save
20 euro Bol.com actie HoyHoy.nl autoverzekering
www.autoverzekering-actueel.nl

Profiteer nu van een Bol.com actie bij de HoyHoy autoverzekering. Want sluit je via HoyHoy.nl een nieuwe autoverzekering voor 1 juli, krijg je een tegoed bon. D(…)

0
Like
Save