Top Verhalen

De 1 miljoen van Ditzo voor kankeronderzoek is binnen
www.zorgverzekering-actueel.nl

Vandaag komt verzekeraar Ditzo met het bericht dat het bedrag van 1 miljoen is gehaald. De video van Ditzo zorgverzekering is massaal bekeken en gedeeld op soci(…)

8
Like
Save
Slimme auto het einde van de autoverzekering?
www.autoverzekering-actueel.nl

Het beeld op de weg is hard aan het veranderen. Mede door de subsidies van de overheid zien we ook een sterke groei in het aantal elektrische en hybride auto’s (…)

6
Like
Save
  • Meer informatie

Kroodle van Aegon – Als eerste verzekeren via Facebook?
www.verzekering-actueel.nl

#Gisteren heeft Aegon dan een nieuwe verzekerings merk gelanceerd. Met Kroodle zet het een label op de markt dat direct verzekeringen gaat verkopen via Facebook(…)

5
Like
Save
De top 5 tijdelijke annuleringsverzekeringen
www.reisverzekering-actueel.nl

Veel Nederlanders genieten op dit moment van een korte vakantie en/of denken al aan de bestemming voor de grote vakantie. In de voorbereiding op deze vakantie w(…)

5
Like
Save
20% Actie korting Nationale Nederlanden reisverzekering
www.reisverzekering-actueel.nl

Op dit moment loopt er een actie met korting bij de Nationale Nederlanden reisverzekering. Hierbij krijg je nu een korting van 20% op de doorlopende reisverzeke(…)

4
Like
Save
Jaar gratis doorlopende reisverzekering bij HEMA
www.reisverzekering-actueel.nl

Bij HEMA verzekeringen lopen verschillende acties voor de verzekeringen. Naast de actie voor de autoverzekering loopt nu ook een actie voor de doorlopende reisv(…)

4
Like
Save
Absurd aanbod HEMA zorgverzekering via Postcode Loterij
www.zorgverzekering-actueel.nl

Als deelnemer van de Nationale Postcode loterij kun je profiteren van een actie met de HEMA zorgverzekering. Als je voor 16 december deze zorgverzekering van de(…)

4
Like
Save
Goedkoopste Autoverzekering veel goedkoper?
www.autoverzekering-actueel.nl

Vandaag heeft de Consumentenbond weer de nieuwsbrief verstuurd. Dit keer extra aandacht voor de autoverzekering. Volgens de bond kan de autoverzekering veel goe(…)

4
Like
Save