Warning: array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, bool given in /home/u13417p34737/domains/verzekeringen-nieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/adrotate-pro/adrotate-output.php on line 681

Waarom geen nieuws over switchers bij Zorgverzekering dit jaar?

Waarom geen nieuws over switchers bij Zorgverzekering dit jaar?

Ieder jaar is het in de laatste maand erg druk met de reclame campagnes voor de zorgverzekering. Op de radio en televisie worden we uitgenodigd om de zorgverzekeringen te vergelijken op de laagste premie. Tot en met de laatst dag van het jaar hoor en zie je deze reclame. Dit is de periode waarin we een nieuwe zorgverzekering kunnen kiezen.

Veel wisselaars zorgverzekering verwacht

De verwachting was dat dit jaar veel consumenten zouden wisselen van zorgverzekering. Dit zouden er veel meer zijn dan andere jaren. Door toegenomen transparantie en veel vergelijkingssites zijn de consumenten beter in staat gesteld om een keuze te maken. En in financieel moeilijke tijden wil de Nederlander besparen op de uitgaven. Dus wordt ook gekeken naar de dure zorgverzekering. Zijn alle dekkingen wel nodig of kan het pakket wel wat versobert worden.

Geen nieuws over de zorgverzekering ?

Ieder jaar volgt na de einde jaars campagne van de verzekeraars een maand van mutaties verwerken en de resultaten bekend maken. Veel zorgverzekeraars melden binnen een maand al de succesvolle resultaten met een groei van het aantal verzekerden. Dit jaar is het anders. Zelf heb ik weinig berichten gezien van de resultaten van de switchers bij de zorgverzekering. Welke zorgverzekeraars hebben gewonnen en welke verzekeraars zijn de verliezers. Maar dit jaar heb ik geen updates gezien. Kan me voorstellen dat niet iedere zorgverzekeraar wil publiceren over de resultaten. Dalende polis aantallen wil je liever niet in het nieuws. Toch zou je verwachten dat zorgverzekeraars die veel nieuwe zorgverzekeringen hebben kunnen afsluiten dit bekend zouden willen maken. Zal eens kijken op de sites van de verschillende zorgverzekeraars om te kijken of ik iets heb gemist. Hoop niet dat de zorgverzekeraars onderling afspraken hebben gemaakt over het niet publiceren. Of mogen de verzekeraars dit niet meer?

0
Like
Save

Comments

Comments are disabled for this post.